Плащания и доставка

Методи за плащане:

С цел постигане максимално удобство и гъвкавост, ние предлагаме няколко стандартни възможности за заплащане на стоките, предлагани в нашия онлайн магазин.

1. Плащане при доставка (наложен платеж) – Тази опция е валидна само за територията на България. Клиентите от България имат възможност за доставка с наложен платеж. С други думи Вие заплащате при получаване на стоката директно на куриера, който ви я доставя на посочен от Вас адрес. Този метод е предпочитан от повечето потребители заради удобството и сигурността.

2.Банков превод.

Методи и цени за доставка:

Екипът ни се ангажира с изпращането на поръчаните от този сайт онлайн продукти в срок от 36 часа (ден и половина работни дни) след като сте направили Вашата поръчка с изключение на случаите, в които нямаме наличност от поръчаните продукти, в които ще бъдете уведомени незабавно.

Изключения се допускат и за почивни и неработни дни, официални празници, при независещи от нас обстоятелства (например влошени метеорологични условия). За доставки в страната използваме куриерска фирма . ЕКОНТ   И СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ НА ФИРМАТА В ЗАВИСИМОСТ ОТ ПОРЪЧКАТА И МЯСТОТО ЗА ДОСТВКА.
Преглед на стоката.
 .    Безплатна доставка само за района на гр.София.Извън гр.София се заплаща цената на куриерската доставка от клиента.                                               Рекламации.                                                                               При получаването на стоката потребителят е длъжен незабавно да я прегледа и в случай, че констатира явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи, незабавно да информира лицето извършващо доставката. Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по - късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи. Рекламации на закупени чрез онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция
Предлагаме два вида доставки:
1. Национална:
2. Интернационална